New Nippon presenterar stolt:


2008 OneMan EU Tour

 

 Kagrra, EU Tour movie commentInspirationen från traditionella japanska instrument, rytm och kimonos utgör en stor vikt av bandet Kagrra,'s existens och unika koncept.
Kagrra, bildades för tio år sen som bandet "CROW" men bytte namn i början av år 2000, när de gick ifrån sitt första skivbolag till ett nytt skivkontrakt på ett större bolag. Det nya namnet Kagrra, är en omgjord version av den antika dans och sång från Shinto i Japan kallad "Kagura". Kagrra, består av fem medlemmar, Isumi (trummor), Isshi (sång), gitarristerna Akiya och Shin samt Nao (bas).

Den 3 mars år 2001 hade bandet sin första enmanskonsert i Shibuya, Tokyo. Dessuom öppnade de sin officiella fanklubb "auga" (som för tillfället fortf. endast är riktade till japanska medborgare). Under åren som gått har bandet hunnit släppa flertals singlar och album. Förra året hade de sin första spelning i USA på "J-rock Revolution"-festivalen i Los Angeles, men även sin första spelning i Europa i tyska Köln på "J-ROCK INVASION EPISODE I"-festivalen. I slutet av 2007 fick de skivkontrakt i Europa hos tyska CLJ Records.

I februari i år släppte de sitt senaste album "Core" här i Europa, och i augusti beger de sig ut på sin första Europaturné med start den 17 augusti på Klubben i Stockholm.


 

Plats:
Klubben, Stockholm - Sverige*
Datum: 17 augusti 2008
Tid: Insläpp 18:30
Pris: 300 SEK
Åldersgräns: 13 år
Fotoförbud: Ja

Biljetter köps via
ticnet.se & New Nippon Shop2008/08/11
Signeringssession på Klubben 17 augusti

En signeringssession är arrangerad med bandet efter konserten. Skivor och officiell turné merchandise kommer signeras av bandet. Endast för personer som går på konserten. 

Venue:
Klubben, Stockholm - Sweden**
Date: 17th August 2008
Time: Doors open 18:30
Price: 300 SEK
Age limit : 13 years
Photoban: Yes

Tickets for residents outside Sweden:
Send an email to tickets@newnippon.net

2008/08/11
Sign session at Klubben 17th August
A sign session is arranged with the band after the concert at the club. Only official release and tour merchandise will be signed by the band. Valid for people who attend the concert.
 
*Klubben ligger i Fryshuset (Mårtendalsgatan 2-8, 120 06 Stockholm) vid Gullmarsplan (Grön tunnelbanelinje)
**Klubben are located in Fryshuset (Mårtendalsgatan 2-8, 120 06 Stockholm) at Gullmarsplan (Green subway line)
Köp skivan här
 Irodori no sanka (från albumet "Core", 2008)
  Sakebi (från albumet "Shizuku", 2007)


Besök Kagrra,'s officiella hemsida

 

New Nippon Productions info@newnippon.net
Copyright 2008 All rights reserved. Design by Killinstinct